Tervetuloa Innasennurkan ja Kaljusenkylän kyläyhdistyksen sivuille

Innasennurkan ja Kaljusenkylän kylät ovat kauniita luonnonläheisiä kyliä lähellä Simpeleen taajamaa. Näiltä sivuilla löydät tietoa kyläyhdistyksen toiminnasta, toimintakeskuksesta ym. Pitkäjärven entinen koulu on muunnettu In-Ka -toimintakeskukseksi, jota voi varata ja käyttää juhla-, harrastus- ja kokouskäytössä.

Tutustu toimintakeskukseen valokuvien ja ilmakuvavideon välityksellä

HUOM: Ehdotuksia otetaan vastaan kyläyhdistykselle vuoden 2018 kesän- / syksyn retkikohteesta.

Aurinkoista kevättä ja kesää!

Tapahtumia

22.06.2018

Juhannuskokko ja tanssit pe 22.6. Klo 19-23 Simpeleellä Pitkäjärvellä Ossin pellolla (Pitkäjärventie 507). Kokko syttyy klo 20.
Jani & Joutilaat tanssittaa.
Kyläyhdistyksen puffetti.
Pääsymaksu 5 eur, jolla osallistut kaasugrillin arvontaan. Alle 20 vuotiaat vapaaehtoinen maksu.
Lipputulojen mahdollinen voitto lahjoitetaan Elämä lapselle -kampanjassa lastenklinikoiden hyväksi.
Tervetuloa!
Lisätietoja tapahtumasta Ossi Huikko, puh. 0440 215 702

Tiedotteita

30.01.2018

Kylätalkkarin palveluita jälleen saatavilla

Olemme saaneet Matti Rautiaisen kylätalkkarin tehtäviin Toimintakeskukseen ja kyläläisten ja muidenkin avuksi erilaisiin työtehtäviin.
Matti toiminut aiemmin erilaisissa kiinteistöön liityvissä tehtävissä. Ottakaa reilusti yhteyttä jos tarvitsette apua työtehtäviin, esim. lumityöt, polttopuu hommat, kaupassa käynnit, ruohonleikkuu, pienimuotoiset korjaukset ym.

Voitte ottaa yhteyttä suoraan Mattiin (puh. 044 912 4557) tai kyläyhdistyksen Hannu, Timo, Petri tai Sirkka-Liisa (puh. numerot kyläsivujen yhteystiedoissa)
Tuntiveloitus on 10 € / h + matkakorvaus 0,42 € / km (välillä Toimintakeskus-asiakas)

04.05.2017

Tervetuloa yöpymään In-Kaa:n ja kalastamaan Hiitolanjoelle/Silamusjoelle!

Lue kalastuslupakäytännöstä: Onkiminen ja pilkkiminen ovat jokamiehenoikeuksiin kuuluvia. Muuhun kalastukseen tarvittavat luvat tulee hankkia itse.

» Lue kalastuslupakäytännöstä - ohjeet tässä PDF-liitteessä (päivitetty 2018)

» Silamusjoen kalastuslupakäytännöstä voit lukea lisää tästä PDF-liitteestä

Toimintakeskuksen varaukset