Tervetuloa Innasennurkan ja Kaljusenkylän kyläyhdistyksen sivuille

Innasennurkan ja Kaljusenkylän kylät ovat kauniita luonnonläheisiä kyliä lähellä Simpeleen taajamaa. Näiltä sivuilla löydät tietoa kyläyhdistyksen toiminnasta, toimintakeskuksesta ym. Pitkäjärven entinen koulu on muunnettu In-Ka -toimintakeskukseksi, jota voi varata ja käyttää juhla-, harrastus- ja kokouskäytössä.

HUOM: Ehdotuksia otetaan vastaan kyläyhdistykselle vuoden 2018 kesän- / syksyn retkikohteesta.

Mukavaa talviaikaa kaikille!

Tapahtumia

17.12.2017

Perinteinen Puurojuhla 17.12. klo 15 alkaen Toimintakeskuksella. Jouluisen ohjelman lisäksi arvontaa, jossa Suomi 100 teema. Kaikkien juhlaan osallistuvien kesken arvotaan joulukinkku. Pikkupaketit nimettöminä lapsille/aikuisille erikseen.

Tiedotteita

04.05.2017

Tervetuloa yöpymään In-Kaa:n ja kalastamaan Hiitolanjoelle/Silamusjoelle!

Lue kalastuslupakäytännöstä: Onkiminen ja pilkkiminen ovat jokamiehenoikeuksiin kuuluvia. Muuhun kalastukseen tarvittavat luvat tulee hankkia itse.

» Lue kalastuslupakäytännöstä - ohjeet tässä PDF-liitteessä

» Silamusjoen kalastuslupakäytännöstä voit lukea lisää tästä PDF-liitteestä

08.12.2016

HUOM: Kyläavustajan palveluita ei toistaiseksi saatavilla.

Toimintakeskuksen varaukset