Tervetuloa Innasennurkan ja Kaljusenkylän kyläyhdistyksen sivuille

Innasennurkan ja Kaljusenkylän kylät ovat kauniita luonnonläheisiä kyliä lähellä Simpeleen taajamaa. Näiltä sivuilla löydät tietoa kyläyhdistyksen toiminnasta, toimintakeskuksesta ym. Pitkäjärven entinen koulu on muunnettu In-Ka -toimintakeskukseksi, jota voi varata ja käyttää juhla-, harrastus- ja kokouskäytössä.

Tutustu toimintakeskukseen valokuvien ja ilmakuvavideon välityksellä

Tapahtumia

Tällä hetkellä ei ajankohtaisia julkaisuja.

Tiedotteita

21.04.2022

HUOM: Kylätalkkarin palvelut jälleen saatavilla!
» Lue lisää palvelut-sivultamme.

09.05.2020

Tervetuloa yöpymään In-Kaa:n ja kalastamaan Hiitolanjoelle/Silamusjoelle!

Lue kalastuslupakäytännöstä: Onkiminen ja pilkkiminen ovat jokamiehenoikeuksiin kuuluvia. Muuhun kalastukseen tarvittavat luvat tulee hankkia itse.

» Kalastuslupakäytäntö 2020 - ohjeet tässä PDF-liitteessä (päivitetty 9.5.2020)

» Silamusjoen kalastuslupakäytännöstä voit lukea lisää tästä PDF-liitteestä

09.05.2020

Venepaikat Koantauksella:

Koantauksen uimapaikalla on muutama venepaikka, joita voi alueella asuvat ja osakaskunnan jäsenet vuokrata (etusijalla).
Vuokrauksesta huolehtii Änkilän osakaskunta. Paikoista voi kysellä: Jyrki puh. 050 496 5938 tai Hannu 050 302 3699
Vuokra on 30 € / vuosi. Paikan lunastaneet maksaa vuokran Änkilän osakaskunnan tilille:
FI38 5428 0840 0044 88

Toimintakeskuksen varaukset