Tervetuloa

Innasennurkan ja Kaljusenkylän kylät ovat kauniita luonnonläheisiä kyliä lähellä Simpeleen taajamaa. Näiltä sivuilla löydät tietoa kyläyhdistyksen toiminnasta, toimintakeskuksesta ym. Pitkäjärven entinen koulu on muunnettu In-Ka -toimintakeskukseksi, jota voi varata ja käyttää juhla-, harrastus- ja kokouskäytössä.

Mukavaa kevättä ja kesän odotusta kaikille!

Tapahtumia

26.08.2017

Kyläyhdistys tekee päiväretken 26.08. Rantasalmen Järvisydämeen. Kyläkirjeessä ilmoitellaan tapahtumista tarkemmin.

28.07.2017

Toimintakeskuksessa järjestetään 28.07. klo 20.00 alkaen Kesäillan tanssit. Musiikista vastaa Jani ja Joutilaat.

23.06.2017

Perinteinen juhannuskokko sytytetään juhannusaattona 23.6. klo 20.00 Ossin pellolla.

Tiedotteita

04.05.2017

Tervetuloa yöpymään In-Kaa:n ja kalastamaan Hiitolanjoelle/Silamusjoelle!

Lue kalastuslupakäytännöstä: Onkiminen ja pilkkiminen ovat jokamiehenoikeuksiin kuuluvia. Muuhun kalastukseen tarvittavat luvat tulee hankkia itse.

» Lue kalastuslupakäytännöstä - ohjeet tässä PDF-liitteessä

» Silamusjoen kalastuslupakäytännöstä voit lukea lisää tästä PDF-liitteestä

08.12.2016

HUOM: Kyläavustajan palveluita ei toistaiseksi saatavilla.

Toimintakeskuksen varaukset