Tervetuloa

Innasennurkan ja Kaljusenkylän kylät ovat kauniita luonnonläheisiä kyliä lähellä Simpeleen taajamaa. Näiltä sivuilla löydät tietoa kyläyhdistyksen toiminnasta, toimintakeskuksesta ym. Pitkäjärven entinen koulu on muunnettu In-Ka -toimintakeskukseksi, jota voi varata ja käyttää juhla-, harrastus- ja kokouskäytössä.

Tapahtumia

03.02.2017

”Suomi 100 – Kulttuuria kylille” –tapahtuma Pitkäjärven Toimintakeskuksessa pe 3.2. klo 18.00.

Ohjelma:

• Erkki Luumi ja Pasi Suikkanen laulattavat sekä esittävät itse haitarikappaleita menneiltä vuosikymmeniltä.
  • arvontaa
  • puffetti
  • karaoke

Pääsymaksu 5 eur; sisältää kahvin ja kahvileivän.

Tervetuloa!

Järjestää In-Ka kyläyhdistys ja kunnan kulttuuritoimi

Tiedotteita

08.12.2016

HUOM: Kyläavustajan palveluita ei toistaiseksi saatavilla.

15.05.2016

Lue kalastuslupakäytännöstä - ohjedokumentti päivitetty 15.5.2016: Onkiminen ja pilkkiminen ovat jokamiehenoikeuksiin kuuluvia. Muuhun kalastukseen tarvittavat luvat tulee hankkia itse.  » Lue kalastuslupakäytännöstä - ohjeet tässä PDF-liitteessä

Toimintakeskuksen varaukset