Tervetuloa Innasennurkan ja Kaljusenkylän kyläyhdistyksen sivuille

Innasennurkan ja Kaljusenkylän kylät ovat kauniita luonnonläheisiä kyliä lähellä Simpeleen taajamaa. Näiltä sivuilla löydät tietoa kyläyhdistyksen toiminnasta, toimintakeskuksesta ym. Pitkäjärven entinen koulu on muunnettu In-Ka -toimintakeskukseksi, jota voi varata ja käyttää juhla-, harrastus- ja kokouskäytössä.

Tutustu toimintakeskukseen valokuvien ja ilmakuvavideon välityksellä

Mukavaa syksyä!

Tapahtumia

18.04.2019

Innasennurkan-Kaljusenkylän kyläyhdistyksen vuosikokous toimintakeskuksella 18.04.2019 klo 18.00 alkaen. Tervetuloa!

Tiedotteita

10.04.2019

Kylätalkkarin palvelut jälleen saatavilla.
» Lue lisää palvelut-sivultamme.

12.11.2018

Kiitokset vielä kaikille "Ossin kokolle" osallistujille. Vapaaehtoisen lipputuoton summa (1050€) lahjoitettiin Elämä lapselle keräykseen.

04.05.2017

Tervetuloa yöpymään In-Kaa:n ja kalastamaan Hiitolanjoelle/Silamusjoelle!

Lue kalastuslupakäytännöstä: Onkiminen ja pilkkiminen ovat jokamiehenoikeuksiin kuuluvia. Muuhun kalastukseen tarvittavat luvat tulee hankkia itse.

» Lue kalastuslupakäytännöstä - ohjeet tässä PDF-liitteessä (päivitetty 2018)

» Silamusjoen kalastuslupakäytännöstä voit lukea lisää tästä PDF-liitteestä

Toimintakeskuksen varaukset